Bancos SRL
Politica firmei

HOME

Produse
Contactati-ne azi !
Catalog de produse
Politica firmei
Localizare geografica
Despre noi

       In ceea ce priveste capacitatea de productie si calitatea produsului, trebuie precizat ca forfecutele sunt realizate din tabla inoxidabila, import Franta, material care nu se regaseste pe piata romaneasca.
       In tara nu avem concurenta, cel putin din ce date am eu.
       In general, in productie utilizam prese, masini de injectat mase plastice, polizoare si strunguri dintre cele mai bune. Bineanteles ca nu am atins un nivel tehnologic foarte ridicat, insa suntem pe cale sa ne perfectionam prin forte proprii.

       Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, care alcatuieste Topul National al firmelor private, ne-a instiintat ca firma noastra ocupa locul 13 intr-un clasament care cuprinde si domeniul nostru de activitate, pozitie care ne bucura si care oglindeste valoarea produselor noastre.
       Pe plan international nu ne-am afirmat inca, dar timpul nu este pierdut.
       In prezent colaboram in conditii deosebite cu nume sonore, cum ar fi:

  • CARBOCHIM Cluj,
  • ACIERIES de BONPERTUIS - Franta,
  • MECANICA FINA - Sinaia,

precum si cu alti producatori particulari. Am reusit sa pastrez aceste parteneriate ghidandu-ma dupa ideea de a fi statornic chiar si atunci cand am gasit oferte mai tentante, cu preturi mai mici.
       Am ramas fidel vechilor furnizori, atitudine pe care, probabil, au apreciat-o la randul lor.
       Ca orice manager, sper sa dezvolt si mai mult firma pe care o conduc, astfel incat Bancos srl sa devina un nume pe piata de specialitate.
 
 

Bancos srl * Str. Viilor nr. 44, sect. 5 * Bucuresti * RO * Tel.: 0744 648 115