Bancos SRL
Despre noi

HOME

Produse
Contactati-ne azi !
Catalog de produse
Politica firmei
Localizare geografica
Despre noi

Ce spun clientii nostrii ...

miau.gif

Asa ne iubeste concurenta !

dracusor.gif

Multi clienti vor sa afle amanunte despre firma si oamenii care stau in spatele produselor pe care le comercializeaza.
In continuare cate ceva despre noi si realizarile noastre.
 
Vasile Banica,
Director General BANCOS:
 
"Am convingerea ca BANCOS va deveni un nume cunoscut si pe piata internationala."
 
       Firma a fost infiintata in iunie 1991 cu un capital de 100.000 lei (suma frumoasa la vremea aceea) dintre care 40.00 lei bani lichizi si aport in natura 60.000 lei, reprezentand o casa, proprietatea asociatului meu. Totul se contura in jurul unei afaceri de familie unde lucram eu, asociatul de care va vorbeam, un prieten de familie, un alt coleg de serviciu, tatal meu si o alta cunostinta de familie.
       Inca de la inceput a fost extrem de greu, din simplul motiv ca dupa program, adica dupa ora 16.00, incepeam sa lucrez pentru firma mea. In acest timp tatal meu se ocupa de coordonarea muncii, in special aprovizionare si vanzare.
       La sfarsitul primului an de activitate, in urma unor divergente, am fost nevoit sa ma despart de asociatul meu, moment in care s-a pus problema lichidarii firmei. Ulterior a trebuit sa gasesc repede un spatiu pentru a nu intrerupe bunul mers al lucrarilor.
       In 1993, odata cu dezvoltarea capacitatii de productie, a numarului de angajati, a volumului incasarilor, ne-am vazut din nou nevoiti sa ne mutam si anume in sediul in care ne aflam acum. La vremea respectiva, datorita situatiei, a trebuit sa-mi dau demisia de la institut, deoarece nu mai faceam fata responsabilitatilor, cu toate ca eram platit destul de bine si aveam un post bun.
       Desi am terminat Facultatea Tehnologiei Constructiilor de Masini, sectia Masini Unelte, am ajuns sa proiectez, pe langa utilaje, linguri, cutite, furculite, inclusiv truse de manichiura, ceea ce produc si acum.
       Obiectul nostru principal de activitate este axat pe productia de ustensile pentru cosmetica, mai precis forfecute pentru pielite si unghii, pensete si clesti pentru pedichiura. De remarcat este faptul ca cererea de truse de cosmetica este mare, astfel incat gama de produse pentru uz casnic apare ca o rezerva in productia noastra.
       In prezent am ajuns la un efectiv de 22 angajati, cu carte de munca si 2 colaboratori, unul dintre ei fiind tatal meu, Ion Banica, omul care are cel mai mare merit in dezvoltarea firmei.
       Marfa este livrata prin intermediul comerciantilor particulari, in special engross-isti. Ne-am orientat catre acest segment de beneficiari deoarece sunt mult mai prompti cu platile.
       Revenind la capacitatea de productie, producem lunar aproximativ 30.000 de repere dintre care 95% sunt forfecute, iar restul il reprezinta segmentul de pense si clesti.
       Important este faptul ca incasarile au crescut in ultima perioada pe baza volumului de vanzari si pe baza cresterii productiei, nu neaparat pe baza maririi preturilor.

Bancos srl * Str. Viilor nr. 44, sect. 5 * Bucuresti * RO * Tel.: 0744 648 115